fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

1 – Beprövat och välanvänt

WordPress har funnits på marknaden sen 2003 och är ett säkert och beprövat system som är här för att stanna. Runt 29% av alla världens webbsajter drivs med hjälp av WordPress. Av alla webbplatser som drivs med hjälp av CMS (Content Management System) så står WordPress för hela 60% av marknaden.

2 – Tryggt och säkert

Med tiden har WordPress blivit allt säkrare. Nya versioner kommer regelbundet som täpper till eventuella säkerhetshål och det finns fler säkerhets plugins som ökar säkerheten än mer. Rätt installerat och inställt så är WordPress ett tryggt säkert alternativ.

3 – Open Source

WordPress är Open Source vilket innebär att det finns många programmerare som bidrar till att utveckla systemet. Det innebär också att du slipper dyra licensavgifter och investeringar för att komma i gång. Systemet finns tillgängligt och du behöver inte lägga månader och dyra räkningar på att utveckla något.

4 – Skalbart och flexibelt

Med WordPress kan du skapa en blogg, en enkel hemsida upp till stora avancerade webbplatser. Låt WordPress växa med dig utan att du målar in dig i ett hörn. WordPress går att använda till det mesta.

5 – SEO (Sökmotoroptimering)

WordPress är i sig självt rätt bra förberett för sökmotoroptimering redan från starten. Det finns dessutom bra plugins för att förbättra ytterligare. Ett tips är att använda sig av Yoast SEO plugin.

6 – Användarvänligt

Du behöver inte kunna en rad med kod för att kunna använda dig av WordPress. Systemet är lätt använt och det är inga problem för även den mest ovane att kunna ladda upp bilder, ändra texter eller skapa nyheter. Du kommer i gång på nolltid när systemet väl är anpassat och uppe.

7 – Många plugins och teman

Det finns mängder av färdiga plugins och tusentals färdiga teman för dig som inte vill lägga tid och pengar på att ta fram något eget. Du kan dra ner på tiden och kostnaderna för att komma i gång. Ett råd är dock att inte använda för många plugins och vara säker på att de inte innehåller några säkerthetshål.

8 – Möjlighet till e-handel

Självklart går det också att lägga till moduler för e-handel om du vill sälja såväl fysiska som digitala produkter via din webbsajt.

 

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
Nyheter 8 skäl att välja WordPress