fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

I helgen fotade jag pressbilder till finalisterna i årets regionfinal i Imagine Uppland. Missa inte finalen som går av stapeln den 25:e mars på Uppsala Konsert & Kongress.

Imagine hette tidigare Musik Direkt och är en tävling för unga musiker och sångare. Åldern är 13-21 år. Tävlingen finns i större delen av Sverige och runt om i världen. Vinner man regionfinalen här i Uppland får man åka till den nationella finalen i Uddevalla 9-13 maj. Vinner en där får en åka ut och representera Sverige i den stora finalen i Imagine. 

I Uppland arrangeras Imagine av Musik i Uppland.

Det är riktigt skoj att fotografera dessa unga talanger och ge dom material så att de kan man marknadsföra sig själva i alla möjliga sammanhang och inte bara i Imagine. Är man med i Imagine här i Uppland så får man bra livebilder på sitt framträdande och pressbilder att använda fritt hur man vill.
Här är några av de bilder jag tog som pressbilder på ungdomarna i helgen.

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
NyheterPressbilder till regionfinalisterna i Imagine Uppland