fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

Från och med årskiftet (2018-01-01) så övertar Röd Varg samtliga webbkunder från Audeo AB. Men lugn, bara lugn. Bakom företaget Röd Varg återfinns samma person som ni haft kontakt med genom alla åren och som varit ansvarig för webb och webbutveckling på Audeo. Röd Varg ägs och drivs av Stefan Lindgren, en av de tidigare delägarna i Audeo AB och som nu valt att starta ett eget bolag helt med fokus på webb, reklam, foto samt digital kommunikation. I samband med övertagandet lägger Audeo ner all sin verksamhet inom webb och webdesign.


Det har gått 4114 dagar eller mer än 11 år sen vi (Kent Wennman, Jimmy Bergwall och jag själv Stefan Lindgren) startade upp bolaget Audeo AB tillsammans. Ett riktigt lyckat samarbete som genererat massor av skratt, glädje, svett och hårt arbete, men nu är det dags för en stor förändring.

Vi har under åren genomfört över 900 evenemang och ett antal mässor. Vi har byggt otaliga webbsajter, skapat annonser, posters och programtidningar, sålt sponsorpaket, drivit café och butik för att bara nämna lite av allt vi pysslat med. Det har varit uppgångar och motgångar men vi har alltid sett till att ha roligt tillsammans.

Nu har tiden kommit då jag känner att det är dags att börja fokusera på mina egna mål och visioner. Jag har alltid haft en dröm och en vision om en renodlad webb- och reklambyrå där kreativiteten kan flöda fritt och där jag kan använda all min kunskap och kreativitet till att hjälpa andra med allt inom webb, foto & film, marknadsföring, digital kommunikation och sociala media etc. Nu har jag startat mitt drömföretag – Röd Varg Reklam AB och lämnar därför Audeo från och med årsskiftet.

RÖD VARG REKLAM ÖVERTAR AUDEOS WEBBVERKSAMHET

Röd Varg Reklam övertar Audeos tidigare webbverksamhet med tillhörande kunder och avtal. Ni kan vara lugna. Det är jag som byggt alla hemsidor under åren och har i princip jobbat ensam med webben så det ett naturligt steg att mitt nya bolag tar över och fortsätter. Ni är i precis lika trygga händer nu som innan, om inte än tryggare då jag nu fokuserar all min tid på att arbeta med webb, marknadsföring och reklam. Ni fortsätter att kontakt direkt med mig precis som vanligt.

VAD HÄNDER MED AUDEO?

Mina kollegor på Audeo kommer att fortsätta tillsammans som vanligt men utan webbverksamheten och mig så klart. 🙂 Vi går åt olika håll men det är som allra bästa vänner och jag önskar mina tidigare kollegor all lycka i världen. Ni kommer förmodligen att kunna se oss jobba tillsammans ibland även i framtiden men dock inte lite ofta som tidigare.

Har du några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta mig på
0709-909 750 eller stefan@rodvarg.se

För frågor gällande Audeo kontakta Jimmy Bergwall, 0706-99 99 08 eller jimmy@audeo.se.

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
NyheterRöd Varg tar över Audeos kunder