fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

Om röd varg REKLAM

En liten webb- och reklambyrå med ett stort hjärta

Om Röd Varg REKLAM

Röd Varg är en liten webb- & reklambyrå med ett stort hjärta och bred kompetens. Vi jobbar med allt från de enklaste hemsidorna till avancerade e-butiker. Vi utformar allt från visitkort och logotyper till tidningsbilagor. Vi jobbar med kommunikation och sociala media. Foto och film är något som ligger oss varmt om hjärtat. Likaså tror vi på att information och innehåll är viktigt i marknadsföringen för såväl dig som oss.

Vår vision

Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder där vi lyssnar på vad du faktiskt vill ha och vad du behöver. Vi ser ingen mening i med att leverera något som du inte alls behöver. 

Positivitet är en ledstjärna för oss då vi vet att det leder till ökad kreativitet, glädje och i slutändan fler nöjda kunder. Vi försöker se till att ha trevligt och roligt varje dag.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi har mångårig erfarenhet av webb i alla möjliga former, att designa trycksaker och att fotografera för att bara nämna lite. Vi kan hjälpa dig göra fler affärer, hitta nya kunder, informera gamla kunder och fylla din webbsajt och dina sociala mediakanaler med innehåll. Problemlösning är också något vi är riktigt bra på.

Varför inte låta oss ta hand om din webb helt och hållet så att du slipper lägga in nyheter, bilder, produkter och liknande? På så sätt slipper du offra din dyrbara tid på din hemsida och vi är snabba och erfarna.

Webb
Vi jobbar bl a med WordPress, programmering av hemsidor med eller utan databaskopplingar, e-handelslösningar. Ja alla möjliga webblösningar helt enkelt, även webmastertjänster.
Trycksaker
Vi jobbar med trycksaker som visitkort, broschyrer, programblad, posters, banderoller, roll-ups. Ja vi designar och gör färdiga original till i princip allt som går att trycka.
Foto & Film
Foton på människor, produkter, omgivning, byggnader, evenemang, föreställningar. Filmer och foton till sociala media och din hemsida, i dina trycksaker etc.
Innehåll
Vi kan hjälpa dig med innehåll i din marknadsföring och copywriting.

Kontakta oss så tar vi en kaffe och diskuterar igenom hur vi kan hjälpa och vara en resurs för dig och ditt företag. 0709-909 750 eller stefan@rodvarg.se

Varför röd varg?

Vargen är ett missförstått djur som förtjänar ett bättre rykte. Vet du t ex att ingen människa har dödats av en vild varg i Sverige på över 200 år? Det har skett några enstaka vargattacker med dödlig utgång men de har alla varit ”tama” vargar som det handlat om då. Det är ett flockdjur, men en varg är samtidigt en stark individ som inger respekt. Vargen har alltid fascinerat mig och jag värnar om alla sorters djur så det kändes naturligt att välja ett företagsnamn där ett djurnamn ingår i namnet. 

Styrkan med en liten byrå?

Vi är oerhört flexibla och är beredda på att ta snabba beslut. Vi jobbar nära dig i processen och du kan alltid höra av dig till oss närsomhelst om precis vad som helst. Vi är personliga och positiva. Vi hittar lösningar som är kostnadseffektiva och som passar dig och dina behov.

Stefan Lindgren

Stefan Lindgren

VD - Kreativt ansvarig

Jag har jobbat med webb och trycksaker i olika former så länge jag kan minnas. Nu har jag startat upp mitt eget företag där jag med hjälp av alla mina kunskaper kan hjälpa dig och ditt företag på bästa möjliga sätt.

Starka sidor
Bra på lösa problem och hitta smarta enkla lösningar. Envis och idérik. Jordnära och empatisk.

Erfarenhet
Mångårig erfarenhet av webbprogrammering, webdesign, fotografering och grafisk formgivning.

Färdigheter
PHP, MySQL, CSS, HTML, Javascript, AJAX, ASP Classic, MSSQL, Lightroom, Photoshop, InDesign, Illustrator.

Hobbies
Fotografering, matlagning, teckna och rita samt att pyssla med musik.

Brinner för
Värnar om alla individers lika värde såväl djur som människor. Försöker leva efter deviserna ”Be the change you wish to see in the world” och ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”.

Spännande fakta
Vegan.

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
Om Röd Varg