fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

Hur upplever andra oss?

Tack för allt jobb

”Tack så hemskt mycket för bilderna och allt jobb. Det betyder så otroligt mycket med dig och alla som kan projektet så väl och bara går in och levererar. Fantastiskt!”

Yohanna Eek – Kulturungdom

Världens bästa

”Världens Bästa Stefan! Må tusen sinom tusen gudar sprida sina jasminblad på din väg, så att den förblir dig mjuk och skonsam. JÄTTETACK och kram!”

Mia Kempff – Musiker

Snabb och professionell

Röd Varg Reklam och Stefan gjorde ett fantastisk jobb med programboken inför Euro Floorball Tour 2018 och med webbplatsen över Upplands innebandyhistoria. Jag kan varmt rekommendera honom. Han jobbar otroligt snabbt, är lyhörd och lättsam och riktigt professionell.  Vi är mer än nöjda över slutresultatet.

Dan Back – Ordförande Upplands Innebandyförbund

Uppriktig och snabb

Vår alltiallo guru som vi använder när vi behöver ett uppriktigt svar, snygg design och det är bråttom. Vi har haft ett framgångsrikt långsiktigt samarbete i över två decennium och kan varmt rekommendera Röd Varg reklambyrå.

Erik & Gunnar Haneskog – Batalj Event

Du är fantastisk!

”DU ÄR FANTASTISK! Jag är också så otroligt nöjd med din insats – alltifrån foton, leverans och pressutskick!”

Tove Blum – Nationell samordnare, Imagine Sweden

Otroligt nöjd med resultatet

Mitt företag hade en hemsida som designades på 90-talet, var komplicerad att uppdatera och helt utdaterad och väldigt långsam att ladda för besökaren.
När jag fick kontakt med Stefan på Röd Varg via rekommendation från en branschkollega så började vi diskutera vad jag tänkte att jag ville över en kopp kaffe, och vi bollade lite fram och tillbaka vad som var det bästa upplägget. Stefan kompletterade mina idéer med sina egna och jag blev otroligt nöjd med slutresultatet som han levererade i tid dessutom till en skälig kostnad. Lättnavigerat, lätt att uppdatera, anpassat för mobil och en design som också luktar av det hantverk som är mitt levebröd.

Matts Bergkvist – Tuck Shop Bilsadelmakeri AB

Snabba svar och åtgärder

Vi kan varmt rekommendera Stefan Lindgren som under flera år arbetat med den internationella musiktävlingen Imagine. Stefan är alltid dedikerad uppgiften och uppvisar en osedvanligt hög servicegrad. Vi har anlitat honom för såväl för trycksaker, hemsidesproduktion, administration och fotografering. Stefan bemästrar samtliga områden och gör allt med stor professionalism. Det är snabba svar och snabba åtgärder så fort något behöver fixas till. I de mest krävande stunder har vi kunnat lita helt och fullt på att åtagna uppdrag lösts på ett utmärkt sätt.

Harald Erici – Riksjuryns ordförande Imagine Sweden, medlem i internationella Imaginekommittén 2015-2018

Varma rekommendationer

Jag rekommenderar Stefan varmt! Han är ett superproffs och det i kombination med ett mycket trevligt och personligt bemötande gjorde jobbet med min hemsida till en riktig god och positiv erfarenhet! Stefan är lyhörd och uppfattade snabbt vilken stil jag ville ha på min sida, han styrde och jag kunde styra, det var lätt att samarbeta och resultatet blev mycket tillfredsställande. Han visste bättre än jag själv vad jag önskade mig.

Kirsten Holm – Konstnär & musiker

Trygg och pålitlig

Jag kan varmt rekommendera Stefan och Röd Varg Reklam. Han är effektiv, lättsam, duktig och har ett riktigt bra öga för färg och form. Förmågan att fånga ett bra foto finns där och det han inte vet om hemsidor är inte värt att veta. Vill du ha en pålitlig trygg part i ett projekt har du navigerat rätt.

Jimmy Bergwall – Audeo AB

Jag rekommenderar alla

Vi har anlitat Stefan på Röd Varg Reklam AB vid flertalet tillfällen. Nu senast för att bygga om och skapa nya funktioner på vår hemsida. Stefan är mycket kunnig, serviceminded och pålitlig. Vi är otroligt nöjda med resultatet och kommer givetvis att vända oss till Stefan nästa gång vi behöver hjälp inom IT. Jag rekommenderar alla att ge Röd Varg Reklam AB förtroendet när det är dags att göra något IT-relaterat!

Johannes Kiefer, Verksamhetschef Uppsala Gymnasieboende AB

Inspirerande och kul

Att saker och ting både är trevliga och bra på samma gång är synonymt med att jobba med Stefan. Jobbat ihop med honom under många år med Musik Dirkets och Imagines riksfestival. Otroligt inspirerande och kul.

Ulf ”Bitte” Appelqvist – Musiker

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
Referenser