fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

Webb

Vi älskar att bygga och utveckla lösningar för webben.

Vi älskar webben

Ända sedan jag byggde min första hemsida i början av 90-talet så insåg jag att detta är något jag vill göra. Sedan dess har jag byggt otaliga webbplatser, webblösningar och fyllt sajter med innehåll. De senaste 15 åren har jag jobbat med att bygga webbsajter professionellt.

WordPress

Vi använder ofta WordPress som grund till webbsajter av några enkla anledningar. Systemet är oerhört användarvänligt så det är enkelt för vem som helst att uppdatera sin sajt med ny information efter att den är i gång. Det är ett av världens mest använda system och det är inga dyra licensavgifter. Kort sagt WordPress täcker de flesta behov och krav ett företag har på sin webbsajt. Mer om WordPress

Unika lösningar

Ibland krävs mer unika lösningar för webben. Vi kodar webblösningar efter behov med hjälp av PHP, MySQL, HTML, CSS, Ajax, Javascript eller det som behövs för stunden. Exempel på sådant vi byggt genom åren är egna CMS (Content Management System) och CRM (Customer Relations System), biljettlösningar, e-butiker samt system för tidshantering, bokningar och distribution och mycket annat.

LANDNINGSSIDOR

Har du en kampanj på gång och behöver en landningssida? Inga problem vi hjälper dig med det. Det är viktigt att du leder kunderna in på rätt kanal när du marknadsför med en kampanj. En specialsida just för kampanjen eller för produkten som är anpassad att träffa rätt.

CONTENT MARKETING

Innehåll har blivit en viktigare bit för att du ska lyckas med din marknadsföring online. Utan innehåll så kommer du inte lyckas att nå ut. Vi kan hjälpa dig med en plan för hur du ska lyckas med marknadsföringen på nätet och hur vi tillsammans kan fylla din webbsajt och dina sociala media kanaler med rätt sorts information.

WEBBMASTERTJÄNST

Låt oss hjälpa dig att ta hand om din webbsajt och dina uppdateringar. Fördelarna är många. Du och din personal kan koncentrera er på det ni gör bäst, dvs sälja era produkter och tjänster. Vi är snabba och erfarna med att hantera information och hålla i gång allt snyggt och prydligt. Vi är riktigt bra på det vi gör.

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
Webb