fbpx
0709-909750 info@rodvarg.se

Wordpress

Ett av världens mest använda verktyg för hemsidor och bloggar.

 

WordPress ett lättanvänt Beprövat verktyg

WordPress är ett vanligt och beprövat verktyg för att hantera webbsajter och bloggar. Den första versionen av WordPress kom redan 2003 och nu använder  28,9% av världens alla webbsajter verktyget. Det är ett tryggt och oerhört användarvänligt verktyg som är lätt att förstå och sätta sig in i. Ingen som helst kunskap om programmering behövs för att kunna sköta om sin hemsida med hjälp av WordPress när den väl är på plats. Det är också ett open source verktyg så inga dyra licenser behöver köpas in.

 

Passar många olika typer av webbsajter

WordPress är ett verktyg som lämpar sig för många olika verksamheter. Oavsett om du vill bygga upp en hemsida för ditt företag, skapa en blogg, börja sälja produkter på nätet i en e-butik, ha ett intranät eller bygga en  kampanjsida så är detta ett verktyg som kan fungera för dig.

Användarvänligt

Du behöver inte kunna programmera eller skriva en endaste rad kod. Gränssnittet är användarvänligt och lättanvänt.

Flexibelt och utbyggbart

Med WordPress får du ett system som är flexibelt och utbyggbart. Måla inte in dig själv i ett hörn utan låt din webbplats växa med dig och dina behov.

Sökmotorvänligt

Det är viktigt att din webbsajt är sökmotoroptimerad om du vill att besökarna ska hitta dig. WordPress är ett verktyg som är bra redan från grunden på SEO men som med tillägg blir ännu bättre. 

Prisvärt

Med WordPress får man tillgång till en mängd färdig utvecklade funktioner vilket gör att man kan hålla ner kostnaden för webbplatsen då du slipper specialbygga funktioner.

Kontakta OSS

WordPress i siffror

Ring oss på 0709-909750 eller maila info@rodvarg.se så hjälper vi dig så pratar vi mer om WordPress och hur det kan hjälpa dig spara tid och pengar för dig och ditt företag, och samtidigt vara ett riktigt bra verktyg för dig och dina affärer.

%

Mest använda CMS

WordPress är det mest använda verktyget för att driva en webbsajt online. Av alla webbsajter som drivs med en CMS står WordPress för hela 60%.

%

Av samtliga sajter

29% av Internets samtliga webbsajter drivs med hjälp av WordPress. Det är således ett välanvänt system.

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Ta del av vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Fyllt med nyheter, erbjudanden, tips hur du maximerar hemsidan, ökar din försäljning, få ut mer av sociala media och mycket annat matnyttig rörande webb, reklam och marknadsföring.

Tack att du valt att prenumera på vårt nyhetsbrev! Glöm inte att bekräfta din mailadress i det mail du fått.

Pin It on Pinterest

Share This
WebbWordPress